Det selvkærlige vægttab

Et forløb, til dig, der vil tabe dig på en selvkærlig måde

Afslappet forhold til mad og sundhed

Tab dig uden restriktioner

Få et afslappet forhold til mad

Forløbet er en læringsproces, hvor dit forhold til mad og sundhed vil ændre sig. Du vil få et mere afslappet forhold til mad og have mindre forbud omkring hvad du må spise. Derudover vil du i højere grad slippe opdelingen mellem sund og usund, og der vil være en mere naturlig balance for dig.

Få mere madro og nydelse

Du får redskaber til hvordan du kan nyde maden ved at spise efter hvad du har lyst til. Ved at få mere madro, kan du slippe madreglerne uden at have forbud om hvad du må spise.

Selvkærligt vægttab uden restriktioner

Livsstilsændring

Lev et mere frit liv med en ny livsstil og nyde vaner, hvor maden, sundheden og badevægten har minimal betydning for dig.

Spis efter din sult og mæthed

Du får værktøjer til at komme i gang med de nye vaner, og du lærer dit spisemønster og dine rutiner at kende. Dermed har du bedre overblik over hvad du skal ændre på. Du får ikke en kostplan, men masser værktøjer til hvordan du skal navigere i maden.

Find dine kerneværdier

Du bliver coachet på dine kerneværdier og finder ud af hvad der motiverer dig til at ændre din livsstil. Du vil lære dig selv og din adfærd endnu bedre at kende. På den måde har du de bedste vilkår til at lykkes med din livsstilsændring.

Vægtan har den betydning, som den skal have for dig. Det er en god ide at gå fra fjendskab til venskab, så du ikke har en negativ følelse omkring badevægten.