Referencer

Det siger kunderne om Mie

 

Jeg har ikke bare fået en kostplan - jeg har også fået en vejleder!

“Jeg blev første gang bekendt med Sundhedsguru, da én af dem, jeg følger på Instagram, havde fået lavet en kostplan. Jeg lagde særligt mærke til, at det blev beskrevet, at det var ‘helt almindeligt’ mad, som kostplanen blev lavet efter – og det var virkelig noget, der tiltalte mig! Hvem vil ikke gerne være sund, men alligevel have det ret nemt i en presset hverdag?! Hele min oplevelse og kontakt med kostvejleder Mie har lige fra start været så positiv. Jeg føler mig vejledt, guidet, accepteret og set. Jeg havde måske forventet, at man blot fik en kostplan, men der er virkelig blevet taget hånd om én på en meget behagelig måde. Jeg har fået skræddersyet en kostplan, som passer lige til mig, og jeg har bestemt ikke fortrudt, at det var det, jeg valgte. Ligeledes føler jeg altid, at jeg kan skrive en mail eller lignende, hvis der er noget, jeg er i tvivl om, og på den måde har jeg jo ikke bare fået en kostplan – jeg har også fået en vejleder. Mies meget søde væsen gør det nemt at kommunikere, selv om alle de svære ting. Hun dømmer dig ikke, hvis du elsker Chips eller chokolade – det er jo de færreste, der synes, det smager ulækkert  Hvis du vil opnå velvære, som du har kontrol over, og som kan tilpasses din hverdag, og hvis du vil arbejde sammen med en professionel, men stadig helt nede på jorden kostvejleder, så skal du vælge Sundhedsguru.dk – du kommer ikke til at fortryde det! :-)”

– Line
 

Kostplanen er SU-venlig og ligetil.

“Jeg købte en kostplan af Mie, da jeg i længere tid havde fulgt hende på Instagram. Af det hun lagde op synes jeg hun virkede meget professionel og ikke mindst sød. Man må sige at jeg i den grad fik bekræftet mine teorier. Mie er rigtig god til at vejlede, guide og rådgive. Hun står altid klar til at svare på alle de spørgsmål jeg har. For mig var det vigtigt at kostplanen passede til mit SU-budget, og at der ikke var en hel masse avancerede madvarer jeg skulle bruge. Mie lavede en kostplan som var SU-venlig og ligetil. Alt i alt er jeg yderst tilfreds. Ved hjælp af kostplanen har jeg indtil nu tabt 13 kg. Jeg vil anbefale Mie til alle som har brug for et ekstra skub. Tusind tak for hjælpen!”

 – Camilla 
 

Jeg elsker at der er plads til slik og chips, når det blot er i de rette mængder.

“Man skal ikke ud og købe en masse dyre specialvarer, og så elsker jeg at man får så mange måltider om dagen og at der også er plads til slik og chips, når det blot er i de rette mængder. Jeg kan helt klart anbefale andre at få kostvejledning af Sundhedsguru.”

– Mette 
 

Mie har brugt ting til kostplanen, som er let tilgængelige i alle supermarkeder. 

“Super lækker og nem kostplan. Mie har brugt ting til planen, som er let tilgængelige i alle supermarkeder, som gør at man ikke skal i alle mulige specialbutikker for at kunne følge planen. Det er super lækkert at der står gram på - det gør det nemt og hurtigt at tilberede maden. 5 stjerner herfra.”

– Louise