Mie Løwe

Jeg brænder for at hjælpe med at få et afslappet forhold til mad

Mit navn er Mie, og jeg brænder for at hjælpe andre til at få et mere afslappet forhold til mad og slippe for dårlig samvittighed eller skamfølelse over den mad vi spiser. Jeg har altid haft en stor interesse for hvordan vores tanker og følelser hænger sammen med vores spisevaner og vores hverdag. Derfor er jeg uddannet kostvejleder med speciale i vægttab, og har derudover deltaget i en masse kurser og foredrag omkring ernæring og sundhed.

Som kostvejleder guider jeg til hvordan man navigerer rundt i helt almindelig mad, så der er plads til både at leve livet og samtidig nyde livet uden at føle madstress eller dårlig samvittighed. Ved brug af mentale værktøjer vejleder jeg folk til at optimere deres madvaner til en bedre udgave, hvilket sker i form af at implementere nogle sundere vaner i hverdagen, der danner rammerne for en sundere livsstil.

Begrebet “sundhed” betyder for mig, at det sunde og det usunde kan kombineres, og at der er en naturlig balance mellem disse to. I mine øjne skal der i en sund livsstil også være plads til en hindbærsnitte eller en ekstra klat bearnaisesauce, hvis det er det man har lyst til. Der skal være plads til at nyde livet uden konstante bekymringer om det vi spiser. Ingen mad er forkert at spise – det handler blot om mængden.

Jeg har gennem årene fundet ud af hvor vigtigt, det er at fokusere på den mentale del – og dernæst finde frem til hvad men reelt gerne vil opnå med de ting, man sætter sig for. Og at det enorme overfokus på vægttab i virkeligheden ofte ender med at spænde ben for en masse andre ting.

Jeg vil give den hjælp, jeg selv manglede dengang min hjerne var allermest forskruet og slankekurspræget

Min interesse for at hjælpe andre mennesker opstod, da jeg ville give den hjælp, jeg selv havde manglet. For mange år tilbage havde jeg et forstyrret og forskruet forhold til mad, hoppede på den ene slankekur efter den anden, opsøgte kostvejledere og spiste efter strikse kostplaner. Mad var opdelt i sund/usund, jeg havde restriktioner for hvad jeg måtte spise (og hvor meget), og hvis jeg havde spist noget forbudt, skulle jeg enten tvangsmotionere eller sulte mig selv dagen efter. Alt sammen i håbet om et vægttab. I flere år fyldte det nærmest alt i mine tanker – fra jeg stod op om morgenen til jeg gik i seng om aftenen. Og den der tankegang “på mandag tager jeg mig sammen og starter igen” blev altid hængende i baghovedet, fordi jeg havde taget de tabte kilo på igen. Lige netop dette blev min drivkraft og motivation til at kunne hjælpe andre.

Uddannelsesbaggrund og kurser

  • Uddannet OverspisningsCoach
    v. Morten Elsøe & Anne Gaardmand
  • Uddannet VaneCoach
    v. Morten Elsøe & Anne Gaardmand
  • Uddannet kostvejleder
  • Vejlederworkshop til sundhedskonsulenter
  • Kursus med sundhedsfremmende fokus i børn og overvægt
info@sundhedsguru.dk

CVR: 34902496

Jyske Bank

Regnr.: 5043
Kontonr.: 0001336382

Sundhedguru er en aktivitet i Kundekontoret ApS

Kundekontoret ApS
Brøndsted 415
3670 Veksø Sjælland
Danmark