Gruppeforløb

 

 

Selvkærligt vægttab

GRUPPEFORLØB

 

Personlig coaching om vaner og vægttab
Et forløb med kvinder i samme situation som dig


​​​

Et forløb, til dig, der vil tabe dig på en selvkærlig måde,
slippe madreglerne og få et afslappet forhold til mad


 

 

 

 

 

 

 

Få et afslappet forhold til mad

Forløbet er en læringsproces, hvor dit forhold til mad og sundhed vil ændre sig. Du vil få et mere afslappet forhold til mad og have mindre forbud omkring hvad du må spise. Derudover vil du i højere grad slippe opdelingen mellem sund og usund, og der vil være en mere naturlig balance for dig.

 

Gruppeforløb

3 måneders forløb om selvkærligt vægttab, hvor vægten har en minimal betydning. Du får individuel coaching og kostvejledning - derudover mødes alle deltagerne en gang om måneden, hvor vi laver simple øvelser både i grupper og individuelt. Der er plads til max 6 deltagere, og det er et trygt og rart forum, hvor man kan dele sårbare ting.

Find dine kerneværdier

Du bliver coachet på dine kerneværdier og finder ud af hvad der motiverer dig til at ændre din livsstil. Du vil lære dig selv og din adfærd endnu bedre at kende. På den måde har du de bedste vilkår til at lykkes med din livsstilsændring. 

Spis mere efter din sult og mæthed

Du får værktøjer til at komme i gang med de nye vaner, og imellem gruppesamlingen en gang om måneden, har du masser tid til at fordybe dig og lære dit spisemønster at kende. Dermed har du bedre overblik over hvad du skal ændre på. Du får ikke en kostplan, men masser værktøjer til hvordan du skal navigere i maden. 

 

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

 50% rabat

 

Pris: 999 kr. (normalpris 2000 kr.)

Varighed: 3 måneders forløb

Sted: Online coaching med mødested i Ballerup, World Trade Center